Humane

Humane vaikuttaa lupaavalta bändiltä. Kokopitkä on tulossa vasta ensi vuonna, mutta kotisivulta löytyy pari videosinkkua ja näytettä.

Bändin vetohahmo on entinen (?) kuulemma kuuluisa miesmalli Kim Herold. Tämä on kuulemma aiheuttanut jonkin verran kuulijakatoa vaikka muuten musiikista pidettäisiinkin. Äh, mistähän hänet nyt sitten pitäisi tuntea…

One thought on “Humane

  1. Täällä on myös huomattu tämä Humane. Taisi olla joskus kesällä tahi alkusyksyä kun kuuntelin radiota ja ilahduin, että nyt on Beck tehnyt uuden hienon hitin. Toimittaja osasi kuitenkin kertoa, että se oli Humane kappaleellaan Rescue Me. Kuuntelin muut sämplet, mutta ei niistä tullu Beck mieleen. Hyvää poppia mielestäni. Erityisesti viehättää tuo aksentti.

    Kim Herold taisi joskus seukkailla tämän Ninja Sarasalon kanssa ellen väärin muista. Joka tapauksessa hlö on kaiketi ihan Suomen ulkopuolellakin tunnettu malli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.