Nissan

Katseltuani hetken Nissanin uusinta kampanjasivustoa – Uudet hinnat – huomasin sieltä pari mielenkiintoista yksityiskohtaa hintavertailuissa muihin merkkeihin. Volkswagen Golfin CD-soittimen hinnaksi oli lisävarusteena saatu hintaa 1835€. Itse vaihdoin autoa viime kuussa ja tein vastaavanlaisen vertailua muutaman potentiaalisen merkin ja mallin kesken. Tutustuessani kyseiseen vertailuun uudelleen, totesin että sieltäkin löytyy tämä Volkkarin kallis Radio Delta ja CD-soitin. Mahtaa olla hiaaano soitin ;o)

Itseasiassa kävin koeajamassa Turun VV-Autossa (jolla on surkeat kotisivut) vastaavan Volkkarin viime kuussa ja kyseisessä autossa oli sentään vakiona CD-soitin, joka oli tosin oli joku räikeän värinen Blaupunkt (?) sijoitettuna keskikonsolissa niin alas ja syvälle, ettei sen painikkeista tai näytöstä saanut mitään selvää.

Nissanin hintavertailussa ihmetyttää myös, että vertailuun on otettu Ford Focus 1.6:n kallein Ghia-malli eikä esim. Ambiente-mallia (joista on vielä Limited-kampanja). Hintaeroa tulisi suoraan yli 3600€ Limitedin hyväksi. Tähän kun vielä ottaa huomioon Limited Ambienten muun hintaan kuuluvan varustelun (mm. talvirenkaat alumiineilla), niin ehkä myös lukijalle selviää miksi itse päädyin kyseiseen autoon ja malliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.