Sampo

Sampon minivisan vertailu ajokortin kanssaSampo (ja Luottokunta) on lanseerannut miellyttävällä kamppanjallaan uuden pienen Visa-kortin. Ihan hyvä idea, kun harvoin itsekään tulee käteistä mukana enää kannettua niin voisikohan sitä jo jättää lompakon kokonaan kotiin? Korttia voisi kuljettaa monenlaisissa pienissä korttikoteloissa tai kortissa on myös pieni reikä avainlenkkiä varten.

Ehkei, koska kuitenkin hyvin usein korttiostoksen yhteydessä joutuu esittämään henkilöllisyystodistuksen. Poliisi kun ei toistaiseksi ole keksinyt miniajokorttia tai minihenkilökorttia.

Ainoa paikka missä olen varma, ettei henkilöllisyystodistusta kysytä, on [P]LOUHI:n (turkulainen parkkitalo) parkkimaksuautomaatti. Valitettavasti siinäkään laitteessa kortti ei toimi, kuten ei pikapankeissakaan.

Vähän sama juttu noiden kuusijalkaisten metsätyökoneiden kanssa, kun kukaan ei ole vielä keksinyt kuusijalkaista puunkuljetusajoneuvoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.