NetAnttila

NetAnttila on seuraava potilas, joka yrittää myydä musiikkitiedostoja nettikaupassa. Tällä kertaa tiedostomuotona wma ja vahvasti DRM-tekniikalla suojattu formaatti. Käyttöjärjestelmistä vain Windows 2000 ja XP ovat tuettuina. Musiikin tallennuskertoja on rajattu ja lataaminen/soittaminen tietokoneella/polttaminen on mahdollista vain nettikaupan omalla soittimella.

Ei kiitos. Eiväthän käyttäjät halua ostaa musiikkia minään lisensseinä vaan tuotteena. Lisäksi tunnusomaista musiikkibisneksen rämpiselle on, että jälleen kuluttajille yritetään edelleen myydä heikkolaatuisempaa tuotetta, kuin mitä laiton ja ilmainen tuote olisi. Vetoaminen kuluttajan rehellisyyteen ei toimi, jos vetoaja on ahne, tyhmä ja kiero.

Koska monet yritykset väittävät tekevänsä päätöksiä saadun palautteen perusteella – niin laitoinpa jälleen itsekin naivisti NetAnttilallekin palautetta. Tosin en usko, että NetAnttila tekisi mitään oikeita päätöksiä, joten toivotan hiljaista floppausta koko yritelmälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.