Samizdat

Tähän humoristiseen Lehti – totuus seuraa perästä nettilehteen piti linkittää jo aikaisemminkin, mutta nyt tuli viimeistään hyvä hetki kun sanomalehti Pohjalainen onnistui lainaamaan Lehden kuvitteellista artikkelia, kuin sillä olisi jotain todenperäisyyttä. Pohjalaisen artikkelissa on kirjoittaja ilmeisesti alkanut googlettamaan ympäri nettiä (todella hyvä tapa keksiä sisältöä lehteen – not) ja osunut myös Lehden sivuille. Valmista materiaalia leikepöydän kautta lehteen ilman suurempaa ajattelutyötä.

Suosikkiartikkeleitani ovat myös kauniin ironinen Iltapäivälehdet eivät halunneet kirjoittaa ruman tytön surmasta ja adbustingin puolelle menevä Oras Oyn uusi tuotesarja: kultaiset suihkut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.