WordPress 1.5

Olen päivittänyt blogin moottorin uudempaan versioon. Mitään erityisiä ongelmia ei päivityksessä vanhasta versiosta 1.2 uuteen version 1.5 ollut paitsi vanhasta tyylitiedostosta tuli käyttökelvoton sekä vanhat suomennokset eivät vastaa uutta versiota. Lisäksi päivämäärien muunnos suomalaiseen formaattiin pitää tehdä uudelleen. Valitan kielellistä sekamelskaa, mutta toivottavasti saan sitä viikonloppuna vähennettyä.

3 thoughts on “WordPress 1.5

  1. Voihan sen vanhan leiskan valita takaisin käyttöön. Eli uutta pohjaa ei ole pakko käyttää.

  2. Njoo niin kai. En ihan suoralta kädeltä keksi miten, mutta kuitenkin tämä uusi ulkoasu miellyttää enemmän.

    Yläpalkkiin tulee vielä linkki ns. etusivulle, mutta en just keksi miten sen tyylikkäimmin toteuttaisin.

  3. Okei, siellähän se oli tämä vanha leiska (WordPress Classic) samalla tavalla valittavana kuin uudetkin suoraan asetuksissa.

    Tässä “WordPress Default 1.5 – The default WordPress theme based on the famous Kubrick” ulkoasussa, johon tämäkin ulkoasu pohjautuu, on ainakin sellainen puute, että siinä ei ole käytetty kieliversioiden käyttämiä funtioita eli ne piti lisätä sinne itse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.