PepsiMaxMusic

Pepsi on seuraava yrittäjä musiikin nettikaupassa. Valitettavasti kaupan ensimmäinen sääntö on “Lataa Max Player -soitin”. Mutta kun en lataa. Monet yritykset maksaisivat miljardeja, että käyttäjät valitsisivat heidän soitto- ja poltto-ohjelmansa sekä näiden eksoottiset tiedostoformaatit, mutta nämä säälittävät nettikaupat yrittävät pakottaa käyttäjiä ja laittavat vielä maksamaan siitä. Luonnollisesti mukana seuraa rajoitetut lataus-, siirto-, soitto- ja poltto-oikeudet. Ei kiitos.

Hauskaa on myös, että vaikka musiikkikappaleita myydään 1,19 euron hintaan niin samat kappaleet kännykän True Tone-soittoääninä maksaa 3 euroa?!? No hyvä, että osaamattomalle käyttäjälle tarjotaan tuollainenkin vaihtoehto.

Edelleen odotellaan vapaata kotimaista MP3-kauppaa.

Categories: Jussi Kirkkopelto - Media - Viihde - Web