PowerPoint tyhmentää

Viikolla uutisoitiin PowerPointin tyhmentävästä vaikutuksesta. Tästä taisi tulla duunissa uusi tapa. Aina kun sähköposti tuo uuden PowerPointin niin siitä arvioidaan ensiksi kuuluuko kyseinen tuotos ryhmään “tyhmentävä”. Ensimmäinen “tyhmentävä” saapui perjantaina. Puoli tusinaa sivua, 2-3MB, symboolisia käyttäjien kuvakkeita ja melkein 30 sanaa. Iltalehden artikkelista voi bongata myös ironisen PowerPoint-version (ppt).

Multimediakonsultit aikoinaan riimitteli samasta aiheesta “kekseliäästi” kappaleessaan Palaverissa:

Se rullaa eteen fläppitaulun
ja käynnistää Powerpointin.
Koko ryhmä alkaa taas sauhun
ja mä hukkaan heti pointin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.