Suomen neito 2005

Vaikka olenkin harmaan, mustan ja valkoisen äänenkannattaja niin Subtv floppaa kyllä tosi pahasti tuossa Suomen Neito 2005-kilpailussa. Suomen Neito 2005-äänestyksiä näytettiin 50-luvun hengessä mustavalkoisella kuvalla kaikkine televisiolähetyksen alkuaikojen efekteillä höystettynä (häiriöt, roskat, leikkaukset). Äärimmäisen pitkästyttävää katseltavaa. Vaikka yritin niin sitä ei yksinkertaisesti jaksanut katsoa loppuun vaikka aihe muuten olikin kiinnostava.

Nyt finaalilähetyksen alettu saa sitten potea järkytystä Subtv:n tyhmyydestä. Ne siis aikoo näyttää tuon finaalinkin mustavalkoisena. Ei ei voi olla totta. Onko ne ehdokkaat todellakin niin rumia, ettei niitä voi väreissä näyttää? Kyseessähän on siis uudenlaisen teeman käyttäminen ja todennäköisesti ammattilaiset kiittävät ja palkitsevat ennakkoluulottomuutta (kuten Elixirin tapauksessa), mutta minä ja muut katsojat kärsivät.

Toisin kuin edellisessä kirjoituksessani Nelosesta – Subtv osaa näyttää “Subilla nyt”-ohjelmalistauksesta linkit itse ohjelman tietoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.