Kaunotar ja nörtti

Eilen alkoi MTV3:lla uusi realitysarja Kaunotar ja nörtti. Ei minun ollut edes tarkoitus katsoa koko sarjaa, koska mainosten mukaan luulin että jaksot on jenkeissä tuotettua tavaraa, mutta kyseessähän oli supisuomalaista tuotantoa. Ehkä olisi kannattanut näyttää Lauri Salovaaran naamaa enemmän ja ehkä mainoksetkin olivat jenkkituotantoa.

En tuosta nörtti-ideologiasta paljon perusta, mutta olihan tuo ihan viihdyttävää. Tosin kaikki osallistuneet nörtit eivät mielestäni olleet niin nörttejä (sosiaalisilta kyvyiltään) eivät kaunottaret niin kaunottaria (tiedoiltaan/älyllisiltä kyvyiltään).

Muuten formaatti on Ashton Kutcherin käsialaa. Tiedoksi myös niille jotka ihmettelevät, että mistä Suomesta löytyy noin siisti kartano: se löytyy Virosta (Vihterpalun kartano).

Yhdellä kilpailijoista on aika jännä menneisyys, mutta toivottavasti roskalehdet jättävät hänet rauhaan. En järjestä asiasta sähköistä arvauskilpailua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.