Subtv:n uusi imago

Minusta Subtv: n uusi näkemättä haukuttu syksyinen imago on raikas, rauhallinen ja miellyttävä.

Www-sivusto näyttää toisaalta hyvältä, mutta on tietenkin käytettävyydeltään ja saavutettavuudeltaan mitä on (tekstiä kuvina, 5 pikseliä korkeaa tekstiä (minun ruudulla alle 0.3 mm), turhaan käytettyä JavaScriptiä, kuvia ilman alt-tageja eikä tuonne kyllä hakukoneet löydä). Tuolla en vieraile ellei todella ole pakko.

Via Pinseri

Categories: Jussi Kirkkopelto - Media - Usability - Viihde - Web
Tsk tsk.. ei ollut tarkoitus haukkua mitään näkemättä, kunhan lärväilin tuota tiedotteen tapaa ilmaista asia ja ihmettelin ääneen että jos tiedote pitää paikkansa, tuleeko kanavasta Jussi-paitaisten ohjelmatuottajien taivas. Näin huumormielellä.

Mutta olen tosiaan itsekin nyt nähnyt tuon kanavailmeen ja pidän siitä itsekin. En oikeastaan muuta odottanutkaan.
1 Syyskuu 05 at 08:19
inside information
Hyvä Seppo!!! Seuraavaksi voisit lisätä siihen maisemaan Välimäen paapan veljeksiä jahtaamassa pitkin lakeuksia. Onneksi pääsivät kiven päälle pakoon!
13 Syyskuu 05 at 15:22