Suomen rehellisin media

Talouselämä on tehnyt mielenkiintoisen huomion julkaistusta korruptiotutkimuksesta.

Talouselämä – Pelin henki – Mitä tapahtui maailman rehellisimmälle kansalle :

Sen sijaan luottamus on lujilla, kun puhutaan mediasta.

Suomalaiset pitävät oman maansa mediaa korruptoituneempana kuin afganistanilaiset, albanialaiset, bolivialaiset, eteläafrikkalaiset, filippiiniläiset, georgialaiset, ghanalaiset, indonesialaiset, intialaiset, irlantilaiset, itävaltalaiset, kenialaiset, kosovolaiset, luxemburgilaiset, malesialaiset, romanialaiset, singaporelaiset, taiwanilaiset, tanskalaiset ja virolaiset omaansa. (Lista olisi pidempi jos vertailussa olisi ollut mukana enemmän kuin 62 maata.)

Näitä tuloksia ei Suomen mediassa ole siteerailtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.