2 thoughts on “Web-suunnittelun kymmenen suurinta virhettä – 2005

  1. Ei mitään. Tiedän kyllä. Kolmannen osapuolen käyttäjäseurantakomponentit, joita olen pakoitettu käyttämään toistaiseksi, eivät mene mistään validaattoreista läpi. Olen joskus aikaisemminkin yrittänyt niitä korjailla, mutta ne on yleensä menneet osittain tai kokonaan toimimattomiksi. Yhteensopivuus vanhempien selainten kanssa edellyttää joissain tapauksissa vähemmän validia koodia.

    Aikaisemmin myös tuo Googlen koodi oli vähemmän validia. Nyt se näyttäisi olevan kunnossa…?!? Korjasin suurimman osan Extreme Trackerin koodista. JavaScript type:n jätän korjaamatta, koska se liittyy todennäköisesti kiinteästi JavaScript moottorin tunnistamiseen. Tai sitten ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.