Explorer Destroyer

Explorer Destroyer tarjoaa www-sivujen ylläpitäjille koodia, joka kehottaa (tai pahimmillaan pakottaa) Micro$oft Internet Explorerin käyttäjiä lataamaan Mozilla Firefox. Nakkina on vielä, että jokaisesta Google Toolbar:lla varustetun Firefox:n latauksesta sivuston ylläpitäjä tienaa yhden dollarin (Google AdSensen kautta).

Tarjolla on kolmea eri tasoa mainoksista (ao. linkit ovat demoja eli näkyvät kaikissa selaimissa):
ensimmäinen taso näyttää mainoksen sivuston ylälaidassa
toinen taso näyttää mainossivun, josta pääsee jatkamaan itse sivustolle
kolmas taso kieltää sivuston näyttäminen Internet Explorerilla kokonaan

Itse en aio ottaa tätä käyttöön (toistaiseksi), mutta tälläisen ilmoituksen pelkkä ajatteleminen tuottaa suunnatonta mielihyvää, kun ajattelee niitä useita www-sivuja jotka sorsivat Firefoxin käyttäjiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.