Syntymäpäivä

Täysin sattumalta huomasin, että tänään on tämän harmaa.aavistus.com-blogini 1 v. syntymäpäivä.

Ihan mukavaa on purkaa omia ajatuksia ja juttuja verkkoon vaikkei tällä kovin laajaa lukijakuntaa olekaan. Vuoteen sisältyy vaihtelevalla tahdilla kirjoitetut 199 kirjoitusta. Itseasiassa kirjoituksia on ollut muutama enemmänkin, mutta linkkien kuolemisen vuoksi ne ovat olleet tarpeellisia poistaa.

Alun perin oli tarkoitus tuottaa enemmänkin adbusting-kuvia, mutta niiden nyhjäämiseen menee liian paljon kallisarvoista aikaa. Olen siis joutunut tyytymään lähinnä webistä löytyneisiin valmiisiin kuviin ja kaikkeen siihen hyödylliseen informaatioon mitä normaalisti lähettäisin työkavereille sähköpostina.

Tulevalle vuodelle lupaan lähes päivittäistä kirjoittelua ja samalla toivon nöyrästi aktiivisempaa kommentointia. Niin ja lupaan vielä kirjoittaa jotain vastausta kaikkiin kommentteihin sekä muuttaa “ei kommentteja” tekstin johonkin käyttäjäystävällisempään muotoon, jota eräs vanha kommentti ilmeisesti yritti viestiä.

Tämä kirjoitus sopii myös hyvin parannusehdotusten esittämiseen.

Tässä myös se pakollinen linkki blogin ensimmäiseen kirjoitukseen.

2 thoughts on “Syntymäpäivä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.