Turun seudun blogitapaaminen

Jotain pitää varmaan kirjoittaa siitä, että osallistuin eilen Turun seudun blogimiittiin. Paljon puhetta ja jonkin verran asiaakin, mutta ei nyt mitään muuta mainittavaa kuin että Panu (Plöki – Notatki z podziemia – Записки из подполья) oli paljon humoristisempi ja valoisampi kuin kirjoituksensa yleensä. Veteraaniurheilija varmaan tekee jotain yhteenvetoja, mutta todetaan että paikalla olivat synkän sateisessa syksyssä minun ja edellä mainittujen lisäksi Aika ja minä, Kirja-addiktin tunnustuksia, MariaKristiina ja maalainen.

Kaupungilla sen sijaan on jo pikkujoulukausi alkanut. Säästä huolimatta paljon jengiä liikenteessä ja jonot kaikkialle.

Lisäys: Keskusteluissa puhuttiin paljon blogimaailman kuohuista ja hälinästä. Keskustelun jälkeen mieltäni jäi askarruttamaan kysymys, että ettehän me bloggaa vain muita bloggaajia varten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.