HS.fi

Hesari on uudistanut verkkopalveluansa monella tavalla. Ulkoisesti ensimmäinen huomio on jo tunnusomaisen keltaisen värin poistuminen. Tuoreiden otsikot on saatavilla RSS-syötteenä – tosin olisipa tuoreet uutiset kokonaan eikä vain linkkeinä. Kuvien ongelma on ratkaistu käyttämällä suurempia kuvia tekstin yhteydessä. Kaikki tärkeimmät otsikot on tekstinä ja tekstin suurentaminen onnistuu eli saavutettavuus on ihan ok. Huomio kiinnittyy myös hs.fi domainin käyttämiseen – se on helppo muistaa ja nopea kirjoittaa (esim. kännykän selaimeen). Vaikea keksiä nyt mitään kovin negatiivista – mielellään tietenkin näkisin kuvista suurempi resoluutioiset versiot Iltalehden tapaan

2 thoughts on “HS.fi

  1. Kolme kohtalaista kömmähdystä:

    – HS.fi-logo ei ole linkki kotisivulle.

    – Linkit eivät erotu.

    – Fontti on aivan liian pieni.

  2. Ihan hyviä huomioita sinänsä, joista olen toki samaa mieltä. En tehnyt mitään perusteellista testausta ja validointia vaan huomioin peruskäytössäni esiin tulevat asiat.

    HS:n käyttöni rajoittuu Tuoreet – Aikajärjestys-sivulle enkä juurikaan käytä muuta navigaatiota. Lisäksi minulla on selaimen fonttikoko määritetty vapaaksi ja muutan sitä puoli huomaamattani tarvittaessa (CTRL-Rulla).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.