Phnetmusiikki

Jälleen uusi säälittävä musiikkikauppa.

Ohjeet käytön aloitukseen:

1. Etsi haluamasi musiikki
2. Lataa phnet musiikki -soitin
3. Maksa lataamasi musiikki
4. Kuuntele ja nauti

Edellisistä kirjoituksista yhdistely palaute lähetetty:

Monet yritykset maksaisivat miljardeja, että käyttäjät valitsisivat heidän soitto- ja poltto-ohjelmansa sekä näiden eksoottiset tiedostoformaatit, mutta nämä säälittävät nettikaupat yrittävät pakottaa käyttäjiä ja laittavat vielä maksamaan siitä. Luonnollisesti mukana seuraa rajoitetut lataus-, siirto-, soitto- ja poltto-oikeudet.

Kuluttajille yritetään edelleen myydä rajoitettua, heikkolaatuisempaa tuotetta, kuin mitä laiton ja ilmainen tuote olisi. Vetoaminen kuluttajan rehellisyyteen verrattuna laittomaan nettilataamiseen ei toimi, jos vetoaja on ahne, tyhmä ja kiero. Vastustan kaikkia ostoksen yksityiskäyttöön kohdistuvia rajoitteita eli samat terveiset kuin toistaiseksi muillekin suomalaisille musiikkinettikaupoille: Ei kiitos – kuole pois…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.