Ihmeellinen kone

Kaikkihan ovat nähneet legendaarisen Honda Accord-mainoksen, mutta harvempi on nähnyt tämän ihmeellisen koneen – ainakaan kokonaan… Jälkimmäinen vaikuttaa olevan lopputekstien mukaan vuodelta 1987.

Lisäys 2006-04-24: Itseasiassa näistä kahdesta videosta löytyy mielenkiintoinen yhtäläisyys eli vastapainon avulla saavutettu renkaan kulkeminen ylämäkeen. Tämä ei voi olla sattumaa, mutta sinänsä ei haittaa onko se kopioitu Honda-mainokseen kunnioitus tai muussa mielessä. Ongelma siinä vaan on, että Honda-mainoksessa ylämäkeen liikkuvista renkaista (vai oliko ne jotain laakereita tai rattaita) ei näe vastapainoja. Niistä jää katsojalle sellainen kuva, että epätodellinen tilanne (ja koko muukin video) olisi toteutettu tietokoneella – joka varmasti ei ollut tarkoitus.

Lisäys 2006-04-26: Ketjureaktioita (flash) – katso noin kohdasta 1:30 alkaen… Via linko

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.