Lordi!!!

Enpä oli uskonut. Vaikka Lordin Hard Rock Hallelujah alkoikin ensi-ihmettelyn jälkeen kuulostaa jokaisella kuuntelukerralla aina paremmalta niin eihän voittoon uskomista edes voinut ääneen sanoa.

Hell Frozen Over
Noh, ensin Kärpät voittivat Suomen mestaruuden ja sitten olikin vuorossa Suomen Lordin Euroviisuvoitto.

Pari linkkiä:
Afterdawn
Pelit

Tässä on muuten semifinaalin ja finaalin viralliset pistetaulukot – hauska sattuma, että molemmissa äänestyksissä Suomi sai 292 pistettä ja semifinaalin äänestykset myötäilivät finaaliäänestyksen tuloksia aika tarkasti vaikka mukana paljon uusia maita.

Suuri osa kiitoksista kuuluu tietenkin medianäkyvyyden taanneille jeesustelijoille, joihin isä Mitro Repokin näkyvästi kuului. Mahtavat nyt olla peloissaan, kun kansa äänestää ja huutaa Lordin nimeen. Harmi ettei Suomen (kaikkien aikojen Euroviisuennätys?) pistemäärästä 292 saa millään tavalla väännettyä pedonlukua.

Paitsi tietysti, jos luvun 666 jakaa finaalin pistemäärällä 292 ja osamäärän kertoo luvulla 292 niin tulee tuloksi 666. >:o)

2 thoughts on “Lordi!!!

 1. Isä-Mitrohan on jo kääntänyt takkinsa. http://www.imperiumi.net messulauta kertooa aiheesta enemmän. Käsittääkseni HPK voitti lätkän SM:n, eikä suinkaan sen kahtena edellisenä vuotena tehnyt Kärpät. Voi olla, että elän psykoosissa, joten en rohkene ihan täböllä olla erimieltä sun kanssa siitä.

  Toi numerologinen jutska todistaa ihan selvästi, että Lordi on perkeleen ja saatanan ristiinsiittämä äpärälapsi.

  Sori arrgonattiuteni, tajunta virtaa, yritän pysyä mukana.

 2. Juu tiedetään hyvin, mutta en jaksa korjata sinänsä oikeassa olevaa sanamuotoa… Viittaan kuitenkin vielä tällä vuosituhannella sähköposteissa kiertäneeseen vitsiin:

  Kaksi oululaista kaveria kuoli ja joutui helvettiin. Piru pysähtyi tsekkaamaan, miten kavereilla menee ja löysi heidät pukeutuneina toppatakkeihin, käsineisiin ja karvalakkeihin. Molemmat lämmittelivät tulen ääressä. Piru ihmetteli: “Mitä te teette?” “Me ollaan Oulusta, lumen, jään ja kylmyyden maasta. Ollaan vaan tyytyväisiä, kun päästiin lämmittelemään välillä.” vastaavat oululaiset. Piru toteaa, ettei kavereilla ole tarpeeksi huonot oltavat ja kääntää lämmön kuumimpaan asentoon.

  Seuraavana aamuna ihmiset valittavat joka puolella helvettiä, mutta piru löytää oululaiset tulen äärestä kesätakit päällä hellehatuissa grillaamasta makkaraa ja juomassa kaljaa. Piru tyrmistyy ja kysyy “Miksi teillä kahdella on hauskaa?” “Me ei usein koeta lämmintä säätä Oulussa, joten me haluttiin grillata kun kerran sää suosii”. vastaavat oululaiset hymyillen.

  Piru on raivoissaan, mutta sitten keksii ratkaisun. Oululaiset tykkäävät kuumuudesta, koska ne on eläneet koko ikänsä kylmässä. Piru kääntää kaiken lämmön pois helvetistä.

  Seuraavana aamuna lämpötila on alle nollan ja jääpuikkoja roikkuu joka paikassa. Piru löytää oululaiset pukeutuneena toppatakkeihin, käsineisiin ja karvalakkeihin hyppimässä ja huutamassa riemusta kuin hullut. Piru on epätoivoissaan: “Minä en ymmärrä, kun käännän kuumalle, te olette tyytyväisiä ja, kun tulee jäätävän kylmä, te olette edelleen onnellisia. Mikä teissä on vikana?”

  Oululaiset yllättävät: “Etkö tiedä? Jos helvetti jäätyy, se tarkoittaa, että Oulun Kärpät on voittanut SM-liigan mestaruuden!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.