Wincapita aka Winclub

Aku Ankan taskukirjassa oli joskus (“Puijaripotkat” löytyy Aku Ankan taskukirjasta numero 179 “Villaa ylle”) juttu, jossa kolme porsasta perustivat “Onnenmyyrän säästöpankin”, jossa sai rahalle 100% päiväkoron. Ihmiset sitten innostuivat tästä ja toivat rahansa pankkiin – ja sitten pankki hävisi yön aikana olemattomiin. (Via HS)

Koko hommassa nyt haisee se, että kaikki perustuu yhteen webbisaittiin. Miten kukaan voi laittaa rahaa johonkin, joka on vain yksittäisen www-sivuston varassa. Sivusto alas ja rahat kadonneet – ns. WC vedetty…

Pahoittelut kaikille rahansa hävinneille. Toisaalta toivon, että kaikki vähäkään palautunut raha tuomitaan valtiolle menetettäväksi, koska se oli saatu rikollisella toiminnalla (siis pyramidihuijaus).

2 thoughts on “Wincapita aka Winclub

  1. No,
    toivotaan että wincapitan pojat elelee nyt leveästi pattiksella.Loppuu meinaan poikien leveä perhe-elämä suht pian,kunhan rikossyytteet saadaan puitua.Thaimaallahan on onneksi tuo luovutus sopimus joten eiköhän nuo huijarit sieltä pian saada tänne istumaan.heheheh…passaa sitten sellin perukoilla seuraavat kymmenen vuotta miettiä miten lämmintä siellä thaimaassa oikein onkaan.

  2. Käsittääkseni Thaimaalla ei ole luovutussopimusta, mutta pedofiilit on perinteisesti saatu Suomeen sillä, että Suomi peruuttaa kansalaisen passin, jonka jälkeen hänellä ei ole voimassaolevaa matkustusasiakirjaa ja Thaimaa karkoittaa henkilön Suomeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.