Juoksukirje IV

Viimeisen viikon flunssat ja viimeisen päivän vatsatauti

On suhteellisen normaalia, että juuri viimeisellä viikolla alkaa joku flunssa puskea päälle ja vatsa on sekaisin viimeisenä iltana. Nämä kuuluvat lajiin. Pikkuiset nuhat tai kurkkukivut eivät yleensä haittaa. Nenä kyllä juostessa aukeaa, sykkeet voivat olla vähän korkeammalla ja tulos heikompi, mutta ei se mitään. Selvää on kuitenkin, että kipeänä ei saa mennä juoksemaan. Jos on ollut kuumetta, niin olisi hyvä olla yhtä monta kuumeetonta välipäivää kuin on ollut kuumettakin (epätieteellinen nyrkkisääntö).

Jos oikeasti tunnet itsesi kipeäksi niin kuitenkin tee päätös osallistumisesta vasta viimeisenä iltana. Osallistumismaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.